Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

 

"Νεκρανάσταση νεκρών" στο Μαξίμου! Γλέντι έχουν στήσει ο Γεραπετρίτης, φίλος του Φουρθιώτη και ο "ανύπαρκτος" Σκέρτσος με την "εξουδετέρωση" του Γρηγόρη Δημητριάδη... που του έφτιαχναν καφέ και του άνοιγαν την πόρτα του αυτοκινήτου!



Πολλές φορές έτσι είναι τα πράγματα και δεν θες να το πιστέψεις. Εκεί που σου μίλαγε μόνο ο σκύλος του κτηρίου έγινες πάλι Ν1.

Σε πολλούς δεν έχει συμβεί;  Σε απλά λόγια, μέχρι και ο «πεθαμένος» Γεραπετρίτης, που του μίλαγε μόνο ο Πίνατ (ο σκύλος του Μητσοτάκη για να μη μπερδεύεστε) πήρε πάνω του και βγήκε στην επιφάνεια. Και παριστάνει – πάλι- τον σπουδαίο, τον Νο2, μέχρι να βρει έναν νέο Φουρθιώτη για να τον εξυμνεί.


Βεβαίως, ο καλός φίλος του Πίνατ στο Μαξίμου, ο Νο2 της κυβέρνησης όπως λέει και ξαναλέει, έφαγε από τον Ανδρουλάκη την πρώτη …ξεφτίλα! Ο «Βοσκός» όπως αποκαλούν τον Ανδρουλάκη οι κακές γλώσσες στο ΠΑΣΟΚ, ούτε που του σήκωσε το τηλέφωνο του Γεραπετρίτη, στην απέλπιδα προσπάθεια που έκανε ο Υπουργός Επικρατείας να τον ενημερώσει για την νόμιμη συνακρόαση – επισύνδεση της ΕΥΠ! Τα πάνω του έχει πάρει και ο Σκέρτσος.

Ένα πουλάκι μου είπε ότι τον είδε στον Αστέρα Βουλιαγμένης (Four seasons) να πνίγει τον καημό του στο Nobu πίνοντας Σάκε και απολαμβάνοντας black code, και γαρίδες tempura! Πως αλλάζουν τα πράγματα. Εκεί που έτρεχαν να ανοίξουν την πόρτα στον Δημητριάδη μόλις μάθαιναν ότι ξεκινούσε από το σπίτι του τώρα "πήραν" κεφάλι και μαλώνουν όποιον μιλάει με τον Γρηγόρη που τα έκανε μαντάρα και λούστηκε τα καμώματα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου