Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

 


ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ νοσηλεύτρια από τον Ευαγγελισμό: «ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ σας λένε ψέματα. Είμαστε 2 νοσηλευτές για 46 ασθενε



Την ώρα που χιλιάδες υγειονομικοί έχουν τεθεί σε αναστολή από την Κυβέρνηση, λόγω των υποχρεωτικών μέτρων της αναφορικά με τον εμβολιασμό, συγκλονίζει η κραυγή αγωνίας μίας νοσηλεύτριας, η οποία εργάζεται στον Ευαγγελισμό.


Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια, σε ερώτηση που της έγινε στην εφαρμογή Tik Tok για το «αν βλέπει κανένα ασθενή ή είναι όλη μέρα... λούφα» περιγράφει τις τραγικές συνθήκες που βιώνουν αυτή και οι συνάδελφοί της.

Αναφέροντας ότι «η αλήθεια δεν είναι αυτή που σας δείχνουν τα κανάλια», χαρακτηριστικά τονίζει ότι όλοι οι συνάδελφοι της βγαίνουν θετικοί στο κορωνοϊό, ο ένας μετά τον άλλον, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων ότι «Είμαστε δύο νοσηλευτές για 46 ασθενείς».

"Ζητάμε βοήθεια, τσακώθηκα με τον διευθυντή γιατί άκρη δεν έβγαλα. Είναι σα να μίλησα με πολιτικό. Η κατάσταση είναι τραγική. Κανένας δεν ενδιαφέρεται γι αυτό που συμβαίνει που είναι εγκληματικό. Είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη χωρίς τίποτα, ούτε πυρομαχικά, ούτε στρατιώτες... " πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου