Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

 

Λουίζα Καλλιγά! Αυτή είναι η 47χρονη γόνος της πασίγνωστης οικογένειας Οινοποιών που συνελήφθη σε καφετέρια στην Γλυφάδα. Οι 21 καταδικαστικές ερήμην αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος της, τα 26 χρόνια φυλακή που ήθελε να γλιτώσει και τα εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει στο δημόσιο.


edolio5 team

Τη φωτογραφία της κληρονόμου των γνωστών οινοποιών η οποία συνελήφθη για χρέη δημοσιεύει το edolio5. Πρόκειται για γόνο της οικογένειας Καλλιγά η οποία δραστηριοποιήθηκε στην οινοποιεία. Συγκεκριμένα είναι η κόρη του γνωστού οινοποιού Γιάννη Καλλιγά.

Η Λουίζα Καλλιγά σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει στην πλάτη της 21 καταδικαστικές αποφάσεις και μετά τη σύλληψή της έχει εκδοθεί φυλακιστήριο. Τη Δευτέρα θα διερευνηθούν κάποιες εκκρεμείς ακόμη υποθέσεις και σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές

Η 47χρονη εντοπίστηκε αμέριμνη στην περιοχή της Γλυφάδας, το πρωί της Πέμπτης (22/2) από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα είχε αναπτύξει δραστηριότητα και στον χώρο των ακινήτων με τη δημιουργία πολυτελών σουιτών που προσφέρονται σε Έλληνες και ξένους, για διαμονή λίγων ημερών έως πολλών μηνών στα νότια προάστια της Αττικής («Scale Suites»).

Εμφανίζεται ως ιδιοκτήτρια, μέτοχος, διευθύνουσα σύμβουλος, διαχειρίστρια και νόμιμη εκπρόσωπος εταιρειών εκμετάλλευσης ακινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου