Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΣ 17-2-2024  
στο hotel EMMANTINA
Πρόεδρος Σασα Πατερακη και οι συνεργάτες της
Ποια είναι όμως η ΣΑΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ;
Το 2010 η Σάσα   ήδη νοσεί  απο τον καρκίνο. Με το θάρρος και την δυναμική που την διακρήνει ορκίστηκε στον θεο πρώτα και μετα στον εαυτό της. Οχι δεν θα με νικήσεις . χημειοθεραπείες.  φάρμακα, ένας διαρκής αγώνας για την ζωήκαι η ΣΑΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ τα κατάφερε. Το 2010 έβαλε τον στόχο να σωθούν εκατοντάδες γυναίκες απο τον καρκίνο του μαστού. Άρχισε δειλά δειλά χωρίς χρήματα αλλά μόνο απο τον μισθό της και λίγους φίλους να ιδρύσει αυτο τον σύλλογο. Ήρθε σε επαφή με την αντικαρκινική εταιρεία. βρήκε έστω λίγους χορηγούς ,και παράλληλα μέσα απο τον δήμο Γλυφάδας να την τιμούν με την ψήφο τους  και να εκλέγετε συνεχόμενα μέχρι σήμερα.  Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου με τη ευαισθησία του  όχι μόνο στάθηκε δίπλα στο σύλλογο άλλα να παρέχει και να διευκολύνει σε ότι μπορουσε νομιμα να βοηθήσει. κινητές μονάδες υγείας για εξετάσεις δωρεάν στης γυναίκες. Παρεμβάσεις στα νοσοκομεία σε γυναίκες που νόσησαν και νοσούν. Άλλες αποθεραπεύτηκαν. Άλλες είναι σε θεραπείες ,υπάρχουν και άλλες που δυστυχώς έφυγαν απο την ζωή.  Αυτο το μεγάλο έργο ζωής εκτιμούν και θαυμάζουν όλοι που η ΣΑΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ  ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ  ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΟΡΙΓΟΊ Έχουν αυτο το αποτέλεσμα ζωής.
Ο Δημαρχος Γλυφαδας. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  η ψυχή του συλλόγου. Υπουργοί βουλευτές όλων των πολίτικων παρατάξεων. Αντιδήμαρχοι. Χορηγοί. Ιατροί. τα μεσα ενημέρωσης, Και εκατοντάδες πολίτες.
Απο της μεγαλύτερες εκδηλώσεις κοπή πίτας που είδαμε ποτέ. Αναγνώρισαν το μεγάλο έργο της ΣΑΣΑΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΕΣ Η Σασα Πατερακη. Πρόεδρος συλλόγου και το διοικητικό συμβούλιο  αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. οχι μονο για την Γλυφάδα, αλλά και σε όλη την ΕΛΛΆΔΑ. Ο δήμαρχος βλέπει την αξία της και την εμπιστεύεται σε  συμπαντικές θέσεις για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου