Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

 

Η κοκαϊνη με τους λιμενικούς και η δικογραφία που «ξεχάστηκε» από τα ΜΜΕ! Η Μπραχαμιώτισσα υποπλοίαρχος σύντροφος ενός εκ των 2 μπουμπουκιών προφυλακισμένων αξιωματικών που έπεσε στα «μαλακά» από την 3η ανακρίτρια παρά τις βαρύτατες κατηγορίες και η διαπραγμάτευση στο παρασκήνιο για την «ομερτά» που αφορά την εμπλοκή ανωτάτων λιμενικών.


Του ειδικού συνεργάτη

Πριν λίγες μέρες κατάθεσε η Μπραχαμιώτισσα υποπλοίαρχος του λιμενικού σώματος Γαρυφαλλιά Ε. σύντροφός ενός εκ των 2 Αξιωματικών Λιμενικού που προφυλακίστηκαν για την υπόθεση κλοπής κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών από την αποθήκη φύλαξης του κεντρικού λιμεναρχείου. Ανάμεσα στους 2 προφυλακισμένους, είναι και ο μέχρι χθες διοικητής της Δίωξης ναρκωτικών. Η υποπλοίαρχος παρά το γεγονός ότι γνώριζε την δράση του συντρόφου της όπως προκύπτει από καταγεγραμμένους διάλογους αφού με τα χρήματα που προερχόντουσαν από ναρκωτικά αγόρασε αυτοκίνητο έπεσε στα μαλακά από την Γ ανακρίτρια όπου απολογήθηκε και δεν προφυλακίστηκε παρά το γεγονός ότι οι κατηγορίες ήταν βαρύτατες. Μαθαίνουμε ότι στο παρασκήνιο γίνεται ένα έντονο παζάρι προκειμένου τόσο η ίδια αλλά και οι 2 αξιωματικοί να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό για την εμπλοκή ανωτάτων αξιωματικών προκειμένου οι εμπλεκόμενοι να έχουν καλύτερη τύχη. Στην υποπλοίαρχο επιβλήθηκαν μόνο περιοριστικοί όροι χωρίς την υποχρέωση καταβολής χρημάτων.

1) Απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
2) Το παρών κάθε μήνα στο ΑΤ του Αγίου Δημητρίου

Να θυμίσουμε ότι πρώτη φορά στην ιστορία του Λιμενικού αλλά και της ΕΛΑΣ συλλαμβάνεται ο διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών να κλέβει την αποθήκη φύλαξης και να παίρνει τα ναρκωτικά. Παρά το γεγονός αυτό η υπόθεση έχει εξαφανιστεί από όλα τα ΜΜΕ με άνωθεν εντολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου