Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

 


Τραυματίες 2 αστυνομικοί σε επιχείρηση σύλληψης ναρκέμπορου - Στη Βούλα η καβάντζα

Δύσκολη μέρα για τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς δύο συνάδελφοί τους νοσηλεύονται, ύστερα από τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το βράδυ της Τετάρτης έγινε επιχείρηση για την εξάρθρωση σπείρας ναρκεμπόρων στα Νότια Προάστια. Κατά την επιστροφή τους, ένας αστυνομικός με μία γυναίκα συνάδελφό του επέβαιναν σε υπηρεσιακή μοτοσικλέτα και έπεσε επάνω τους ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε γυναίκα.

Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται η γυναίκα αστυνομικός, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε ο συνάδελφός της. 

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής 6 άτομα αλβανικής καταγωγής κι έχουν προχωρήσει στην κατάσχεση ενός κιλού κοκαΐνης και δεκάδων δενδρυλλίων κάνναβης.

Ερευνα έγινε και στην καβάτζα της οργάνωσης στη Βούλα όπου εισέβαλλαν άνδρες των ΕΚΑΜ. Η έρευνα ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς να αναζητούν τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. 

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας, πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση πίσω από την οποία κρύβεται ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διακίνησης ναρκωτικών προς την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου