Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

ΛΑΒΡΑΚΙ ΕΠΙΑΣΑΝ  ΟΙ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ   ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΓΔ: 922,300,22%EUR/USD: 1,08

Συνελήφθη ο Γιάννης Σκαφτούρος στη Γλυφάδα

014 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 16:46
Πρωταγωνιστικό μέλος της Greek Mafia, που αποφυλακίστηκε πρόσφατα συνελήφθη στην Γλυφάδα, για παράνομη οπλοκατοχή.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος εντοπίστηκε να κινείται με αυτοκίνητο, ενώ πίσω του ακολουθούσε ένα δεύτερο με φίλο του, και ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν δύο πιστόλια, πέντε ασύρματοι συντονισμένοι στις συχνότητες της Ελληνικής Αστυνομίας, δύο στιλέτα, σφαίρες και ένας εσωτερικός αστυνομικός φάρος.

Μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Το όνομα του Γιάννη Σκαφτούρου, είχε τοποθετηθεί από τους αστυνομικούς στην ηγετική ομάδα της GREEK MAFIA δίπλα στους Βασίλη Στεφανάκο (δολοφονήθηκε το 2018 στο Χαϊδάρι) και Παναγιώτη Βλαστό. Είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις απαγωγών, συμβόλαια θανάτου, εκρήξεις, εκβιασμούς και άλλα αδικήματα.

Την τελευταία φορά που ακούστηκε το όνομά του ήταν τον Ιούνιο του 2018 όταν έγινε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του μέσα στον Κορυδαλλό. Δράστες ήταν μέλη της Αλβανικής Μαφίας των φυλακών, που κατηγορούνται για την δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, δύο ακόμη συγκρατούμενών του, ενώ υπέγραφαν συμβόλαια θανάτου έξω από τις φυλακές και εκβίαζαν ακόμη και τον δικηγόρο Δημήτρη Τσοβόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου