Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

 


Real Estate

Άλλαξε χέρια το οικόπεδο – γωνία του Γ. Καρούζου στη ΓλΥΦΑΔΑ



Το οικόπεδο – γωνία του Γιάννη Καρούζου αναρτήθηκε προς πλειστηριασμό, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 7,76 εκατ. ευρώ και επισπεύδουσα την Intrum Hellas, για να αλλάξει χέρια έναντι ενός ευρώ παραπάνω.

Το ακίνητο επί των οδών Κύπρου και Γρηγορίου Λαμπράκη απέχει ένα οικοδομικό τετράγωνο από την κεντρική οδό Αγγέλου Μεταξά, έναν από τους εμπορικότερους δρόμους της περιοχής.

Έχει επιφάνεια 2.145 τ.μ. και προήλθε από τη συνένωση τριών αυτοτελών ακινήτων, τα οποία η Carouzos Real Estate απέκτησε το 2006.

Στόχος μάλιστα της εταιρείας ήταν να κατασκευαστεί στο συγκεκριμένο οικόπεδο οριζόντια ιδιοκτησία με χώρους στάθμευσης στο υπόγειο.

Αφού άλλαξε χέρια το υπό ανάπτυξη ξενοδοχείο του Αντώνη Λελάκη στη Σητεία, σειρά πήρε η έκταση 61 στρεμμάτων στην ίδια περιοχή. Το αγροτεμάχιο βγήκε στο σφυρί έναντι 1,05 εκατομμυρίων με επισπεύδουσα την Aegean Baltic Bank.

Επίσης, για σήμερα ορίστηκε να χτυπήσει το… ιερό σφυρί για τις τρεις εναπομείνασες οριζόντιες ιδιοκτησίες που βρίσκονται εντός κτιριακού συγκροτήματος γραφείων και καταστημάτων στη Θησέως, στην Καλλιθέα.

Τον Απρίλιο άλλαξαν χέρια δύο από τις οριζόντιες ιδιοκτησίες εντός του ίδιου κτιριακού συγκροτήματος, που σχετίζονται με τη μονή Εμμαούς.

Σε πλειστηριασμό βγήκε υπερυψωμένο ισόγειο 206 τ.μ., έναντι 157.000 ευρώ, γραφείο 1ου ορόφου 309 τ.μ., έναντι 292.000 ευρώ και ένα γραφείο 2ου ορόφου 1.380 τ.μ. με 9 θέσεις στάθμευσης, με τιμή εκκίνησης 1,25 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, και οι τρεις ιδιοκτησίες είναι κολλημένες στην πλατφόρμα των πλειστηριασμών, ελλείψει ενδιαφέροντος.

Επίσης, σήμερα εκποιήθηκε, αλλά έμεινε στα αζήτητα ακόμη ένα οχυρό της MAVA του Αλέξανδρου Μανιατόπουλου στην Εθνική Οδό Αλεξάνδρας Κοζάνης.

Λίγες μέρες πριν λειτουργήσει στη μεγάλη έκθεση της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Μεταμόρφωση το νέο υπερμάρκετ του Σκλαβενίτη, αναζητείται αγοραστής που θα καταβάλει 480 χιλ. ευρώ και για αυτό το ακίνητο της αντιπροσωπείας.

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου