Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

 

Ζέρβας Και Μαριδάκι Στη Γλυφάδα .Πληροφορίες Μας λένε ότι και τα δύο Μισθώθηκαν απο τον Δήμο Γλυφάδας


Δύο ιστορικά και σήμερα εγκαταλελειμμένα παραθάλασσια καταστήματα τουριστικού ενδιαφέροντος βγάζει σε ηλεκτρονικό πλειοδοτικό διαγωνισμό η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Το πρώην “Μαριδάκι”, επιφάνειας 255 τ.μ. στη 2η Μαρίνα Γλυφάδας, έχει τιμή εκκίνησης για το ετήσιο μίσθωμα 120.000€ και το πρώην “Ζέρβας” με εμβαδό 680 τ.μ. στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας έχει τιμή εκκίνησης για το ετήσιο μίσθωμα 180.000€.

Η προσθεσμία για την υποβολή φακέλου δικαιολογητικών λήγει σύντομα, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 το μεσημέρι, ενώ η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών διαγωνισμών ακινήτων για να ενημερωθεί σχετικά με τους γενικούς και ειδικούς όρους των διαγωνισμών.

“Τα συγκεκριμένα ακίνητα είναι καταστήματα υψηλού επιχειρηματικού και τουριστικού ενδιαφέροντος, αφού βρίσκονται σε προνομιακή θέση στο παραθαλάσσιο μέτωπο της Γλυφάδας Αττικής με άμεση θέα στη θάλασσα. Επισημαίνεται, ότι πλέον εντάσσονται στην εγκεκριμένη μελέτη για την ανάπλαση του παραθαλάσσιου μετώπου, την οποία εκπόνησε ο Δήμος Γλυφάδας με την έγκριση ΕΤΑΔ Α.Ε”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΔ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου