Σάββατο 17 Ιουλίου 2021


ΑΣ ΠΗΔΑΜΕ ΚΙ ΑΣ ΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΜΕ


Το μεγαλο ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ αν και ως προς την παραγωγή πολιτικής ήταν πάντα πρώτο δυνατό λαοφιλές όμως μετά την απώλεια του μεγάλου ηγέτη απέδειξε ότι όταν συρρικνώνεται έχει ταυτοχρόνως και ωορρηξία.
Το "ωάριο" που αποκολλήθηκε απο την άρρωστη έτσι κι αλλιώς μήτρα της γριάς ευρωσοσιαλδημοκρατικής παράταξης, είχε σήμερα το όνομα Λοβέρδος.
Ο Τζήμερος του ΠΑΣΟΚ (Λοβέρδος) η Βασιλάκης Καΐλας] , ανακοίνωσε ότι μαζί με τα άλλα ζόμπι που είχαν βγει σε προηγούμενες συσπάσεις της Πασοκικής μήτρας , διεκδικεί την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ [κομμάτι του ΠΑΣΟΚ
Αυτός λοιπόν που εικάζοντας την συναίνεσή μας μας έκανε δια νόμου ζωντανές αποθήκες ανθρωπίνων ανταλλακτικών, αυτός που κλείνοντας για χάρη των ιδιωτικών συμφερόντων το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία έστειλε στον θάνατο κάμποσα παιδάκια και στην απόγνωση εκατοντάδες επώνυμους αγωνιζόμενους γονείς καρδιοπαθών παιδιών, αυτός που έκανε την αναλγησία πολιτική αρετή και την μισανθρωπία αναπτυξιακό ταλέντο θεωρώντας το υψηλό μέσο όρο προσδόκιμου ζωής του συνταξιούχου ως μία απο τις αιτίες της κατάρρευσής του, είναι πιά το "απόβλητο ωάριο" του ΠΑΣΟΚ. Αυτός λοιπόν που κατηγορήθηκε απο το ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα NOVARTIS ονειρεύεται τώρα να μας σώσει και να σώσει το σύστημα υγείας που και ο ίδιος έχει μέρος της ευθύνης. Η Ν.Δ. γιατί τον θέλει αρχηγό του ΚΙΝΑΛ; , Μήπως με την απλή αναλογική και να παίξει τον ρόλο του ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ ΣΑΜΑΡΑ; η του Πούτην - ΤΡΑΜ. Το ΠΑΣΟΚ του ΑΝΔΡΈΑ ΠΑΝΑΠΑΝΔΡΈΟΥ δεν διδάχτηκε κανείς τους απο τον μεγάλο δάσκαλο της δημοκρατίας .παρά μόνο όλοι αυτοί θέλουν την βουλευτική έδρα, την αρχηγία την δόξα, και τον πλουτισμό. Ένα μεγάλο δημοκρατικό σοσιαλιστικό κόμμα του 40-45 % και χαίρονται και καμαρώνουν με το 5-6 % και να συγκυβερνήσουνε με την Ν.Δ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου