Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

 


Του "Ράσου το κάγκελο" για τα φιλέτα της Βουλιαγμένης! Τινάζουν στον αέρα τον διαγωνισμό οι 5 εφοπλιστικές οικογένειες... του εκκλησιαστικού Real Estate. Ο Father Alex Junior, το χρήμα από το Ντουμπάι και οι "αόρατοι" επενδυτές.




Οι 5 μεγάλες οικογένειες που αλωνίζουν πάντα ότι βγαίνει στο σφυρί από την εκκλησία, πάντα καιροφυλακτούν, ειδικά για τα φιλέτα της Βουλιαγμένης, όπως δείχνουν τα "πράγματα" δεν είναι ευχαριστημένοι με τις μεθοδεύσεις που γίνονται! 

Ορισμένοι εξ αυτών, αφού αντελήφθησαν ότι ο διαγωνισμός των «ατακτοποίητων» ακινήτων περιπλέκει τα πράγματα, καθώς οι ισχυροί υποψήφιοι εμφανίζουν έναν εύλογο προβληματισμό, προσπαθούν να δώσουν κάποιες λύσεις όσον αφορά το δασικό σκέλος αλλά και το χωροταξικό.

Υπό αυτό το πρίσμα, οι τεχνοκράτες με τα μαύρα ράσα έφταναν να παρακαλούν ακόμη και τους μουσουλμάνους κεφαλαιούχους του Ντουμπάϊ να φέρουν τα χρήματα τους στις ελληνικές επιχειρήσεις!

Μια που τό φερε η κουβέντα στα ακίνητα της εκκλησίας στην Βουλιαγμένη, θυμάμαι πριν χρόνια τον περίφημο Father Alex εξ Αμερικής ορμώμενο ο οποίος θα έφερνε τότε στην Ελλάδα επενδυτές για το Ορφανοτροφείο και τα 1.000 στέμματα μεταξύ Βάρκιζας – Βουλιαγμένης.

Και θα συνεργαζόταν αν δεν με απατά η μνήμη μου, με διάφορους νταραβεριτζήδες της λεγόμενης διαπλοκής!

Στις μέρες μας επισκέπτεται στενά την Ελλάδα ο γιος του Father Alex, εκπροσωπώντας την Hard Rock που διεκδίκησε το καζίνο του Ελληνικού αλλά αποκλείστηκε για λόγους που είχαν να κάνουν με την κατάθεση της απαιτούμενης εγγυητικής επιστολής!

Ο Father Alex Τζούνιορ φέρεται κατά πληροφορίες να έχει αρχίσει επισκέψεις σε υπουργούς, επιχειρηματίες, διαπλεκόμενους αλλά και τραπεζίτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου