Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

 


 

   ΠΩΛΕΙΤΑΙ   Super Marker BAZAAR.

Ο πρώην τραπεζίτης Ταμβακάκης εξ αγοράζει τα Super Marker BAZAAR. Η πιάτσα λέει ότι είναι μπροστινός (!) της Μαριάννας Λάτση.


Το φυσάει το χρήμα ο πρώην τραπεζίτης! Είναι δικό του ή όχι κάποια στιγμή θα μάθουμε. Πολλοί λένε ότι μιλάει εξ ονόματος της Μαριάννας Λάτση. Μαθαίνω ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγμάτευση μεταξύ του fund που έχει συστήσει ο Απόστολος Ταμβακάκης και της οικογένειας του εκλιπόντος επιχειρηματία Δήμου Βερούκα προκειμένου να υλοποιηθεί αγοραπωλησία του 65% των μετοχών των σούπερ μάρκετ Bazaar.

Πρόκειται για μια από τις 150 μεγαλύτερες με βάση τον τζίρο της επιχειρήσεις στην Ελλάδα με τζίρο 168 εκατ. ευρώ και κέρδη 3,4 εκατ. ευρώ βάσει του ισολογισμού 2018.

Οι πληροφορίες λένε πως ο πρώην τραπεζίτης και νυν θεσμικός διαχειριστής θεωρεί την υπόθεση των σούπερ μάρκετ Bazaar σπουδαία υπόθεση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον ίδιο καθώς έχει ήδη τοποθετηθεί μετοχικά σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων.

Προξενήτρα του ντηλ (έχει αποκτήσει εξειδίκευση μετά τη Folli follie και το Attica) ο γνωστός από τη δράση του στο Χρηματιστήριο και την Εθνική τράπεζα (με ανοιχτές υποθέσεις) Λάμπρος Παπακωνσταντίνου , ο οποίος υπήρξε στενός φίλος του Δήμου Βερούκα από τα χρόνια του Πολυτεχνείου.


Θυμίζεται ότι ο Απ. Ταμβακάκης είναι φίλος και σύμβουλος της οικογένειας Λάτση, την οποία συμβούλευσε προ καιρού να επενδύσει στην Victoriasecret διεθνώς στο σκέλος που αφορά σε αεροδρόμια και duty free, μέλος του Δ.Σ. της ΓΕΚ Τέρνα, και είναι ο άνθρωπος που φέρεται να μεσολάβησε μεταξύ Γ. Περιστέρη και Μαριάννας Λάτση προκειμένου η διάδοχος του Γιάννη Λάτση να αποκτήσει ποσοστό μετοχών της μεγάλης εργοληπτικής εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου