Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

 


ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! ΑΔΕΙΑΣΕ και ο Χαρδαλιάς τον Αδωνι για την "ειδική άδεια" της βάφτισης....



 
Ο Χαρδαλιάς παραδέχτηκε πως ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου έχει δίκιο. Δεν υφίσταται ειδική άδεια για βαφτίσεις.
Άραγε σε ποια χώρα υπουργός που δημοσιοποίησε όλος χαρά και περηφάνεια μόνος του ότι παρανόμησε, σε νόμο που μόλις ψήφισε, θα είχε μείνει στην θέση του ;
Τουλάχιστον ο Μητσοτάκης ζήτησε συγνώμη για την Πάρνηθα (άσχετα αν το ξανάκανε στην Ικαρία, για να ξαναζητήσει συγνώμη!)
Ο Άδωνης για να δικαιολογηθεί παρουσίασε πλαστό έγγραφο που βεβαιώνει ένα νόμο που δεν υφίσταται!
Εσείς όμως αν βγείτε για βόλτα χωρίς να στείλετε sms ή θα φάτε πρόστιμο όσο ο μισός σας μισθός ή θα φάτε ξύλο (καμιά φορά και τα δύο)
Για αυτό ακριβώς το έκανε. Δεν είναι θέμα εξυπνάδας ή βλακείας. Η αλαζονεία της εξουσίας τον κάνει να νιώθει την ανάγκη να σας δείχνει διαρκώς πως εσείς είστε η πλέμπα και αυτός υπεράνω νόμων.
Βζιιιινννν
==========================

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μετέφερε στη ραδιοφωνική του εκπομπή τη συνομιλία που είχε με τον Νίκο Χαρδαλιά μετά το σάλο που έχει προκαλέσει η ειδική άδεια που δόθηκε για να γίνει νονός ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μια ειδική άδεια που ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει και δεν προβλέπεται από τον νόμο με τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό. Μόνο που ο Νίκος Χαρδαλιάς όπως είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, υποστήριξε ότι έγινε ειδική εξαίρεση για ορισμένες βαπτίσεις και γάμους που είχαν προγραμματιστεί πριν την απόφαση της απαγόρευσης και επικαλέστηκαν συγκεκριμένους λόγους.

Η Πολιτική Προστασία εξέτασε αυτά τα αιτήματα και έδωσες ειδική εξαίρεση σε γονείς που ήθελαν να εγκατασταθούν σε άλλη χώρα και ήθελαν το παιδί τους να έχει βαπτιστεί ή την περίπτωση βάπτισης εξαιτίας βαριάς ασθένειας της γιαγιάς του παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου